D3V - 100% veganski vitamin D3
Vitamin D3V® je registrirana blagovna znamka podjetja ProTecNutra Ltd. D3V® je holekalciferol, pridobljen iz 100-odstotno gensko nemodificiranih alg. Kljub temu, da je 100% rastlinskega izvora ima identično kemično sestavo kot tisti živalskega izvora – NMR* in drugi testi so pokazali, da je kemijsko enak vitaminu D3 (holekalciferolu), pridobljenemu iz živalskih virov, vključno z lanolinom. 

 

*NMR test: gre za analitično kemijsko tehniko, ki se uporablja pri nadzoru kakovosti in pri raziskavah za določanje vsebnosti in čistosti vzorca ter njegove molekularne strukture. 

Ugotavlja sestavo izdelka na molekularni ravni.

 

Vitamin D3V® je primeren za vegane, vegetarijance in prehranske izdelke »Green Dot food«. Ponuja 100% trajnosten in sledljiv proces od začetka do konca dobavne verige s popolnim nadzorom kakovosti in čistosti. V nasprotju z ovčjo volno v tem postopku ne uporabljajo pesticidov, zato je vsebnost pesticidov nična. 


               D vitamin 3000Multivitamini VITALS za odrasle     Multivitamini in minerali za otroke    Minerali in vitamini za otroke BIOMA     Vitamin D VITALS     VITALS za nosečnice