K2VITAL® DELTAK2VITAL® DELTA je edini vitamin K2, ki je dvakrat enkapsuliran. Je patentirana rešitev za izjemno stabilnost vitamina K2.


V podjetju Kappa Bioscience AS so leta 2012 odkrili, da se vitamin K2 ob prisotnosti mineralov razgradi. To ni dobro, če se z njimi meša (velikokrat v prehranskih dopolnilih multivitaminov in mineralov). K2 se pogosto kombinira s kalcijem ali magnezijem. Težava je v tem, da vitamin K2 v stiku z drugimi minerali ni naravno stabilen. Zato so ustvarili posebne kroglice z dvojno prevleko, ki imajo dolgo življenjsko dobo, kar vitaminu K2 podaljša rok trajanja in uporabnosti.

 

Danes se Kappa Bioscience AS lahko pohvali s tem, da so pred desetimi leti patentirali K2VITAL® DELTA in, da je danes, 400 testov pozneje, K2VITAL® DELTA še vedno oblika, ki jo podjetja uporabljajo, kadar potrebujejo stabilne in učinkovite izdelke, ki združujejo K2 in minerale. Je prvi, dvakrat enkapsulirani vitamin K2, zagotavlja popolno stabilnost v vsakem okolju.


Vitamin K2     Vitamin K2 + D3     Multivitamini in minerali za odrasle s Q10


Multivitamini in minerali za nosečnice     Multivitamini in minerali za otroke, 30 žvečljivih tablet     Multivitamini in minerali za otroke, 90 žvečljivih tablet