Microbiol Trio VITALS, 60 kapsul

  • 40,95€

  • Brez DDV: 37,40€

Microbiol Trio VITALS


3 milijarde mlečnokislinskih živih bakterij, iz treh visokokakovostnih sevov.

Mlečnokislinske bakterije pripravljene na izjemno močni znanstveni podlagi.

Bakterije pridejo na cilj žive.

Embalaža zagotavlja optimalno zaščito. Več.

Visok osnovni odmerek.

Vegetarijanska kapsula

Naravna polnila.


Vitals Microbiol Trio

 

Microbiol Trio VITALS združuje dobro znane seve: Lactobacillus acidophilus, LA-5®, Bifidobacterium lactis, BB-12® in Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®, ki je daleč najbolj znan sev. Tako je nastal Microbiol Trio, ki vsebuje 3 milijarde CFU (enote, ki tvorijo kolonije, ali število živih bakterij, ki se lahko razmnožujejo in tvorijo kolonijo).  


Navodilo za uporabo: 1 kapsula na dan z vodo ob obroku. Pri jemanju antibiotika je priporočljivo počakati vsaj 2 uri pred jemanjem kapsul Microbiol Trio. Zadostuje za dva meseca.

Sestavine: riževe vlaknine, vegetarijanska kapsula (pululan, iz fermentiranega škroba manioke), Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis. Ta izdelek vsebuje originalne bakterijske kulture Chr. Hansen (LGG®, LA-5® in BB-12® so registrirane blagovne znamke družbe Chr. Hansen).


Opozorila:

Prehransko  dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav  način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ne  kupujte v  primeru poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem, zaprtem prostoru in na sobni temperaturi, razen če je na etiketi navedeno drugače. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali ste bolni, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali terapevtom. 

Proizvajalec Chr. Hansen

Podjetje Chr. Hansen je proizvajalec bakterijskih sevov in je izvedlo večino raziskav teh posebnih sevov, vključno s kombinacijo, v kateri so zdaj na voljo.

To je edinstveno in tudi zelo pomembno saj en sev bakterij (označen s končnico, kot je LA-5) ni enak drugemu, čeprav pripadata istemu rodu (v tem primeru Lactobacillus) in vrsti (Lactobacillus acidophilus). Zato so pomembne predvsem raziskave, specifične za posamezen sev.

 

Znanstvene raziskave

O sevu Lactobacillus rhamnosus GG je objavljenih več kot 1100 znanstvenih publikacij, od tega več kot 300 študij na ljudeh, kar pomeni, da gre za najbolj raziskan sev Lactobacillus na svetu.

Sev Bifidobacterium lactis, BB-12 je podprt s 370 znanstvenimi objavami in 180 študijami na ljudeh, zato je najbolj raziskan sev Bifidobacterium.

Lactobacillus acidophilus, LA-5 je prav tako zelo dobro raziskan in podprt s 150 objavami, od katerih je 60 študij na ljudeh.

 

Kakovost in rok trajanja

Napreden proizvodni postopek družbe Chr. Hansen zagotavlja, da imajo kapsule v zaprti embalaži dolg rok uporabe zunaj hladilnika. To je seveda zelo praktično.

VITALS je Microbiol Trio zapakiral v temno vijolično steklo, ki ščiti vsebino pred vplivi zraka, svetlobe in vlage. Poleg tega embalaža vsebuje vrečko za vpijanje vlage in je hermetično zaprta z neprepustnim aluminijastim pečatom. To dodatno zagotavlja vitalnost teh bakterijskih sevov.

 

O imenu Microbiol

Ime Microbiol izhaja iz besede "microbiome". To je celota vseh mikroorganizmov, ki živijo na našem telesu in v njem, na primer črevesna flora. To so bakterije, ki so del našega prebavnega trakta že od rojstva. Med njimi so laktobacili in bifidobakterije.


 Težave s prebavo?          Microbiol Trio VITALS          Microbiol Trio

Podobni izdelki

Prebavni encimi VITALS, 90 kapsul

Prebavni encimi VITALS, 90 kapsul

VSEBUJE ENCIME ZA PRESNOVO OGLJIKOVIH HIDRATOV, LAKTOZE, BELJAKOVIN IN MAŠČOB (BIOCORE® OPTIMUM COMP..

34,95€ Brez DDV: 31,92€

Bosvelija - AF VITALS, 60 kapsul

Bosvelija - AF VITALS, 60 kapsul

VSEBUJE APRÈSFLEX®, izvleček bosvelije “naslednje generacije”Ima izboljšano biološko razpoložljivost..

34,95€ Brez DDV: 31,92€

Formula za prebavo Pro VITALS, 60 kapsul

Formula za prebavo Pro VITALS, 60 kapsul

Z INGVERJEM IN ARTIČOKO, KI POSPEŠUJETA PREBAVO, V KOMBINACIJI Z OPUNCIJO IN OLJČNIMI LISTIIzvleček ..

45,95€ Brez DDV: 41,96€

Oznake: prebava, črevesje, probiotiki