O podjetju


Živijo. Naj se vam predstavim. 

Sem Boris Sever in sem že več kot 20 let aktivno prisoten na trgu prehranskih dopolnil, zdravil, medicinskih pripomočkov in kozmetike. Med drugim sem bil zaposlen v lekarni, delal kot svetovalec za prehranska dopolnila in se redno izobraževal na različnih področjih. Pri mag. Karin Rižner sem zaključil šolanje za bioresonančnega terapevta in uspešno pomagal številnim strankam razrešiti njihove, še tako trdovratne, težave. 

Podjetje Bioma d.o.o. sem ustanovil zato, ker sem ugotovil kako pomembno je kakšno hrano in kakšna prehranska dopolnila uživamo, da lahko na najboljši način podpremo delovanje svojega telesa. V Slovenijo sem pripeljal izdelke, ki sem jih osebno preveril in preizkusil, zato se jih upam ponuditi tudi vam.

Smo uradni distributer podjetja VITALS za slovenski trg. VITALS razvija najučinkovitejša prehranska dopolnila z najprimernejšimi odmerki, najboljšo kakovostjo in najvišjo čistostjo. Sodelujejo predvsem s terapevti v Švici, Avstriji, Nemčiji in na Nizozemskem. Učinkovitost izdelkov dokazujejo študije in številne stranke, ki se vedno znova vračajo po prehranska dopolnila VITALS.

Prav tako smo uradni zastopnik podjetja GLOBALIS, ki na podlagi tridesetletnih izkušenj v svojem asortimanu ponuja le najkakovostnejše izdelke. Vedo, da naravni in nežno obdelani izdelki v sebi nosijo moč življenja.Če imate kakšno vprašanje, pišite na info@bioma.si. Z veseljem bom nanj odgovoril. Seveda pa bom vesel tudi vsakega vašega naročila. Odposlano bo s skrbnostjo in v najkrajšem času. 

Priča sem bil mnogim neverjetnim pozitivnim spremembam, ki so se zgodile, ko smo na pravi način podprli telo. Pridružite se nam. Skupaj zmoremo več.


 


Bioma d.o.o.

Struževo 3d, 4000 Kranj

P.E. Prušnikova 95, 1210 Ljubljana-Šentvid

ID za DDV: SI30150485

Matična številka: 9231170000

TRR: SI56 2900 0005 3595 655 UniCredit Bank

TRR: LT62 3250 0210 8538 3168 Revolut Bank UAB