O podjetju


Smo podjetje, ki verjame v moč narave in nudi vrhunska prehranska dopolnila, ki pripomorejo vzpostaviti ravnovesje v telesu in ga harmonizirati. Zaradi tega boste imeli dovolj energije za soočanje z vsakodnevnimi izzivi, vaše telo se bo hitreje regeneriralo in počutili se boste bolj vitalni. To pa je povezano s stabilnim čustvenim stanjem, kar vam omogoča lažje obvladovanje stresnih situacij in hitrejšo vzpostavitev notranjega miru.


Kaj nas dela posebne? 


Preprosto - naša strast do opolnomočenja ljudi, naša predanost kakovosti in neskončna želja po grajenju zdrave in srečne družbe. 


Prav zato so naši izdelki skrbno izbrani in temeljito preverjeni saj le tako lahko zagotovimo, da boste dobili najboljše. Ne verjamemo v običajne prehranske dodatke. Naša prehranska dopolnila so drugačna - za njimi stojijo dokazano učinkovite sestavine, ki so zaščitene z registriranimi blagovnimi znamkami in patenti. To pomeni, da boste prejeli izdelke, ki jih ne boste našli nikjer drugje.


Prehranska dopolnila izbira in preverja direktor podjetja, strokovnjak z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov, zdravil in terapij. Njegovo bogato znanje in strokovnost so rezultat dolgoletnega dela v lekarni, svetovanja o prehranskih dopolnilih ter bioresonančnega terapevta, ki je šolanje zaključil pri mag. Karin Rižner.


Kako se naša prehranska dopolnila razlikujejo od drugih?


Naša prehranska dopolnilia imajo dokazano učinkovite sestavine. Proizvajalci so jih zaščitili z registracijo blagovnih znamk in patenti. Vsebujejo aktivne oblike vitaminov, kelatne oblike mineralov in naravne izvlečke rastlin, ki so standardizirani. Ponujamo tudi posebno linijo izdelkov za vrhunske športnike, ki imajo NZVT certifikat. Le-ta zagotavlja, da prehranska dopolnila ne vsebujejo nobene dopinške substance. 


Da navedeno drži, potrjujejo terapevti iz Nizozemske, Švice, Avstrije in Nemčije, ki že več kot trideset let s prehranskimi dopolnili, ki so v naši ponudbi, pri svojih strankah dosegajo izjemne rezultate. Priporoča jih celo izumitelj bioresonančnega aparata Trikombin.


Zakaj izbrati ravno nas?


Dolgoletne izkušnje in strokovnost nam omogočajo, da vam ponudimo najboljše rešitve. Stranke, ki so preizkusile naše izdelke, so navdušene nad rezultati in povratne informacije so najboljše potrdilo, da smo na pravi poti. 


Strokovnost, zanesljivost, prijaznost in razumevanje vaših težav so ključne vrednote, ki nas vodijo pri gradnji zaupanja s strankami. 

Poleg izjemno kakovostnih prehranskih dopolnil, vam pomagamo razumeti kaj vaše telo v danem trenutku potrebuje za optimalno delovanje. Preko svetovanj vas naučimo ločiti vrhunska prehranska dopolnila od ostalih, da boste lahko izbrali naboljše zase.


Ne glede na to, kako nerešljive se vam zdijo vaše težave, najdemo rešitve. Ne obupamo niti tam, kjer drugi ne vidijo izhoda. Naredite korak bližje, k boljšemu in srečnejšemu življenju. Dovolite, da vam pomagamo doseči najboljšo verzijo sebe. Začutute spremembo. Začutite moč narave. Začutite nas. Vaše zdravje, dobro počutje in podpora so naša največja prioriteta.


 


Bioma d.o.o.

Struževo 3d, 4000 Kranj

P.E. Majorja Lavriča ulica 12, 1000 Ljubljana

ID za DDV: SI30150485

Matična številka: 9231170000

TRR: SI56 2900 0005 3595 655 UniCredit Bank

TRR: LT62 3250 0210 8538 3168 Revolut Bank UAB

Telefon: +386 31 238 890

e-pošta: info@bioma.si