Originalno vijolično zaščitno steklo Miron®

Že od davnih časov proizvodnje stekla (3000 p.n.š.) so dragocena mazila, olja, 

esence in zdravila shranjevali izključno v vijolično ali zlato obarvanih steklenih posodah. Zdi se, da so imeli znanje, ki ga danes ponovno odkrivamo.

 

Vijolično zaščitno steklo Miron filtrira škodljive žarke spektra vidne svetlobe in prepušča del ultra-vijolične ter infrardeče svetlobe. Zato naravni izdelki ostanejo dlje časa sveži.

Če smo bolj natančni, vijolično zaščitno steklo Miron prepušča 25 – 45 % svetlobe v frekvenčnem območju od 380 do 420 nanometrov (to sta vijolična in ultra-vijolična svetloba) in približno 60 % svetlobe v frekvenčnem območju od 730 do 1050 nanometrov (infrardeča svetloba).

Ti deli svetlobnega spektra energizirajo organske molekule izdelkov, shranjenih v vijoličnem zaščitnem steklu Miron.

 

Pa še malo bolj znanstveno

V vseh atomskih in molekularnih interakcijah v našem vesolju imajo fotoni pomembno vlogo. V začetku prejšnjega stoletja je Aleksander Gurwitsch, biolog iz Rusije,

odkril, da fotoni prenašajo energijo v živa bitja v procesu, ki ga je poimenoval mitogenetsko sevanje.

Končni dokaz za Gurwitschevo teorijo je bil podan, ko je italijanski znanstvenik v petdesetih letih prejšnjega stoletja razvil metodo multispektralne fotografije.

Z njeno pomočjo so dokazali, da rastline, živali in ljudje oddajajo zelo šibke fotone, imenovane tudi biofotoni. To je celicam lastna življenjska energija.

 

Najnovejše raziskave kažejo, da o kakovosti hrane ne odloča njena kemična sestava ampak predvsem shranjena svetlobna energija v njej (biofotoni).

Prehrana torej v bistvu pomeni, da porabimo in uporabimo biofotone shranjene v rastlinskih in živalskih snoveh. 

 

Poleg tega je bilo dokazano, da so človeške celice sposobne shranjevati ultrašibko energijo (biofotone), ki jim je bila posredovana, in jo tudi uporabiti.

Glede na preizkus, ki je bi narejen na Fraunhoferjevem inštitutu za prehransko tehnologijo in pakiranje, ima vijolično mironsko steklo to prednost, da zagotavlja popolno zaščito pred svetlobo v svetlobno občutljivem območju (približno 450 in 650 nm). 

 

Hrana, pakirana v navadnem steklu, absorbira svetlobo iz okolice v kateri se nahaja, kar lahko povzroči reakcijo z vitamini, lipidi, barvo in aromo hrane in spremeni njeno strukturo. Vijolična svetloba ima najvišjo frekvenco vibracij (720-770 milijard hercev) med vsemi barvami, kar natančno ustreza frekvenci našega osrednjega živčnega sistema. 


Jakob Lorber je v svoji knjigi "Healing Properties of Sunlight" (Zdravilne lastnosti sončne svetlobe) navedel, zakaj se homeopatska zdravila lahko ohranijo le v območju vijolične energije. Po njegovem mnenju in njegovih raziskavah se zdravila, shranjena v teh kozarcih, ne bodo le ohranila desetletja, temveč se bodo tudi obogatila oz. ostala aktivna. Preskusi, opravljeni v zadnjih desetletjih, to tezo potrjujejo.


Bio alge Chlorella v originalnem vijoličnem zaščitnem steklu Miron®     Originalno vijolično zaščitno steklo Miron®     Spirulina v original zaščitnem vijoličnem steklu Miron®     Originalno zaščitno vijolično steklo Miron®


OPC v Mironu     Originalno zaščitno vijolično steklo Miron®     BIO Acerola v vijoličnem steklu Miron     Microbiol Trio VITALS v zaščitnem steklu miron

Vitamin d v vijoličnem zaščitnem steklu