VERI-TE™ RESVERATROLProizvajalec Veri-te™ je Evolva, švicarsko podjetje, ki navdušeno združuje biokemične postopke iz narave s sodobnimi in trajnostnimi proizvodnimi metodami. Za proizvodnjo Veri-te™ resveratrola uporabljajo postopek fermentacije kvasovk, pri katerem pekovski kvas proizvaja čisti resveratrol. Ta resveratrol je kemijsko popolnoma enak naravnemu resveratrolu iz japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum), vendar brez nečistoč, ki so v tej rastlini. Druga prednost proizvodnje s fermentacijo kvasovk je, da končni izdelek vsebuje več kot 98% čistega trans-resveratrola. 

 

Precejšnja količina resveratrola, ki se danes prodaja na trgu, je resveratrol kitajskega izvora, pridobljen iz rastline japonski klobučnjak (Polygonum). Glede na izvor resveratrola, pridobljenega iz japonskega klobučnjaka, obstaja resno tveganje, da so ti izdelki onesnaženi s PAH (policiklični aromatski ogljikovodiki). Testiranja za kontrolo onesnaževalcev pa so navadno draga in zapletena, zato jih večina proizvajalcev ne izvaja.

 

Družba Evolva je zavezana izvajanju kliničnih preskušanj in raziskovalnih študij za nadaljnje razumevanje koristi resveratrola. Z Veri-te™ resveratrolom je bilo izvedenih več študij, ki so vključevale različne skupine ljudi, v prihodnosti pa jih je načrtovanih še več. Veri-te™ resveratrol je zato odlična in zaupanja vredna izbira.